Datum/Tijd
4 februari 2020
Hele dag
Locatie
Wageningen Academy
Categorieën
Gut health in pigs and poultry
– the influence of nutrition and immunology –
A 1-day course from Wageningen Academy (Wageningen University and Research) to broaden or deepen your knowledge on factors affecting gut health in pigs and poultry. New insights and developments from research on topics like The immune system in pigs and poultry and Immune modulatory interventions will be covered. Topics like The effect of the diet on intestinal health, and Interplay of gastro-intestinal microbiota will also be in this course.
Target group
The course Gut health pigs and poultry is aimed at professionals at post- graduate and academic level. The course is intended for technical managers, R&D employees, nutritionists, veterinarians, researchers and teachers in poultry and swine science. Also participants from the (supplying) industry or government are welcome in this course.
Programme
- Enhancing the power of the immune system in pigs and poultry, Prof. H.F.J. Savelkoul, Wageningen University & Research
- Interplay of Gastro-Intestinal Microbiota with its Animal Host, Prof. H. Smidt, Wageningen University & Research
- Lessons learned from immune modulatory interventions in poultry, Dr A. Lammers, Wageningen University & Research
- The intestinal innate immune response, mechanisms and implications for feed composition and feed additives, Prof. T.A. Niewold, Katholieke Universiteit Leuven
- Effect of the diet on intestinal health in pigs and poultry Dr A.J.M. Jansman, Wageningen Livestock Research
- Intestinal health: what is there to add?, Prof. G.P.J. Janssens, Universiteit Gent
Practical information
- The course fee of €650,- covers tuition, course materials, coffee/tea, lunch and networking drink.
- Registration closes at 13 January 2020, or if the maximum number of participants is reached.
- After this date participants will receive additional information about the course.
- Number of participants: 15 -35
For more information about the course Gut health pigs and poultry click here
Van harte welkom op de website van Dineke Rietveld.
Deze website dient als loket voor cursussen, trainingen en onderwijs in de pluimveehouderij.
Cursuskalender Pluimveehouderij
De cursuskalender pluimveehouderij is een onderdeel van dit loket. In deze cursusagenda staat het huidige cursusaanbod overzichtelijk bij elkaar. Het gaat hierbij om vaktechnische cursussen en trainingen van kennisinstellingen met een open inschrijving of vrije toegang. Alleen cursussen en trainingen waarvan de data bekend zijn, worden in de kalender opgenomen. Dus, of het nu gaat om een thema-avond voor pluimveehouders, een training voor medewerkers in de primaire sector of in de periferie, het is hier allemaal te vinden.
Pluimveeonderwijs
Ben je opzoek naar een reguliere pluimveeopleiding op MBO of HBO niveau? Kijk dan hier voor een overzicht van ‘echte’ pluimveeopleidingen in Nederland. In dit overzicht zijn uitsluitend opleidingen opgenomen, waar lessen pluimveehouderij onderdeel uitmaken van de reguliere opleiding. Het kan zijn dat een opleider bij jou in de buurt samenwerkt met een van de opleiders uit het overzicht. Het is dan ook handig om hier naar te informeren.
Cursussen en trainingen op maat
Sluit het huidige cursusaanbod niet aan bij je wensen? Of wil je een programma exclusief voor je medewerkers of klanten? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten of neem een kijkje verderop op de website.
Advies & Ondersteuning
Inspelen op toekomstige ontwikkelingen in de sector? Verstevigen van je concurrentiepositie? Laten zien dat je aandacht hebt voor de ontwikkeling van de mensen binnen je bedrijf? Ondersteunen van klanten met kennis en expertise? Allemaal redenen om aan de slag te gaan met leren en ontwikkeling binnen de organisatie. Uiteraard denk ik graag met je mee. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen om leren en ontwikkelen binnen de organisatie vorm te geven. Kijk hier voor meer info.
Geef een reactie