Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
29 september 2022
08:30 - 16:30

Locatie
Gezondheidsdienst voor Dieren

Categorieën


 

Masterclass Klimaat & Gezondheid vleeskuikens

Klimaat speelt vaak een belangrijke rol bij het niet optimaal presteren van vleeskuikens. Met name in het voor- en najaar is het stalklimaat vaak niet optimaal en zorgt dit voor gezondheidsproblemen en verhoogde uitval. In deze Masterclass gaan we in op de relatie tussen klimaat en gezondheid in de vleeskuikenhouderij en krijg je handvatten om problemen vroegtijdig te herkennen en te ondervangen.

Met bijdragen van John van Helden (de Heus), Willem Dekkers (GD) en Robert Jan Molenaar (GD).

Praktische informatie
Datum     29 september 2022
Locatie    GD Deventer
Kosten    € 495 voor leden van Agrivaknet en € 549 voor niet-leden (excl. BTW).

Inschrijven
Inschrijven voor deze Masterclass kan via Agrivaknet.

Afbeelding flyer Masterclass Klimaat & Gezondheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van harte welkom op de website van Dineke Rietveld.
Deze website dient als loket voor cursussen, trainingen en onderwijs in de pluimveehouderij.

Cursuskalender Pluimveehouderij

De cursuskalender pluimveehouderij is een onderdeel van dit loket. In deze cursusagenda staat het huidige cursusaanbod overzichtelijk bij elkaar. Het gaat hierbij om vaktechnische cursussen en trainingen van kennisinstellingen met een open inschrijving of vrije toegang.  Alleen cursussen en trainingen waarvan de data bekend zijn, worden in de kalender opgenomen. Dus, of het nu gaat om een thema-avond voor pluimveehouders, een training voor medewerkers in de primaire sector of in de periferie, het is hier allemaal te vinden.

Pluimveeonderwijs

Ben je opzoek naar een reguliere pluimveeopleiding op MBO of HBO niveau? Kijk dan hier voor een overzicht van ‘echte’ pluimveeopleidingen in Nederland. In dit overzicht zijn uitsluitend opleidingen opgenomen, waar lessen pluimveehouderij onderdeel uitmaken van de reguliere opleiding. Het kan zijn dat een opleider bij jou in de buurt samenwerkt met een van de opleiders uit het overzicht. Het is dan ook handig om hier naar te informeren.

Cursussen en trainingen op maat

Sluit het huidige cursusaanbod niet aan bij je wensen? Of wil je een programma exclusief voor je medewerkers of klanten? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden voor maatwerktrajecten of neem een kijkje verderop op de website. 

Advies & Ondersteuning

Inspelen op toekomstige ontwikkelingen in de sector? Verstevigen van je concurrentiepositie?  Laten zien dat je aandacht hebt voor de ontwikkeling van de mensen binnen je bedrijf? Ondersteunen van klanten met kennis en expertise? Allemaal redenen om aan de slag te gaan met leren en ontwikkeling binnen de organisatie. Uiteraard denk ik graag met je mee. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen om leren en ontwikkelen binnen de organisatie vorm te geven. Kijk hier voor meer info.